Nykredit Portefølje Administration

Krystallen om dagen med blå himmel

Hvorfor vælge Nykredit Portefølje Administration?

Ved at vælge Nykredit Portefølje Administration opnår I en effektiv og fleksibel administrationsløsning med kundeservice på et højt niveau, hvor vi tilbyder en vifte af muligheder, der kan være med til at udvikle jer og jeres produkter. I dag samarbejder vi med en række af de største danske pensionsselskaber og en række specialiserede danske kapitalforvaltere. Ved at indgå i et samarbejde med Nykredit Portefølje Administration bliver I en del af et partnerskab, hvor vi udvikler os sammen, og hvor vi kan skræddersy en løsning, der passer til netop jeres behov.

 

Solskin genem skov

Frihed til at vælge, frigørelse af ressourcer og et sikkert valg

Vi kan tilbyde en løsning, der er omgærdet af egne kontroller og eksterne tilsyn fra bl.a. Finanstilsynet, hvilket gør, at I som kunde hos Nykredit Portefølje Administration opnår tryghed og sikkerhed for, at jeres investeringer løbende overvåges i forhold til lovgivning og investeringsretningslinjer. Vi ønsker, at I kan se Nykredit Portefølje Administration som en naturlig forlængelse af jeres egen organisation, hvor I som kunde vil drage fordel af at vi blev etableret i 1993 og derfor har mange års erfaring.

Om Nykredit Portefølje Administration

Nykredit Portefølje Administration er et 100%-ejet datterselskab af Nykredit Bank A/S og er et reguleret investeringsforvaltningsselskab og FAIF. Vi fokuserer på foreningsadministration, da det er vores eneste forretningsområde.

Nykredit Portefølje Administration blev etableret i 1993 og består af 150 medarbejdere, som varetager middle og back office-funktioner tilknyttet administration af såvel kapitalforeninger som investeringsforeninger. 

Proces og regler for valg af investorrepræsentant

Lovpligtig rapportering om samfundsansvar

Klageansvarlig

Ønsker du at indsende en klage til Nykredit Portefølje Administration? Find kontaktoplysninger på vores klageansvarlige her.

Finanstilsynet

Overblik over redegøresler og påbud fra Finanstilsynet

Relevante dokumenter

Overblik over relevante dokumenter